Välkommen till min blogg

Bad juli 2018
Livskvalitet

Hej och välkommen till min blogg. Jag är en trebarnsmamma som alltid har varit intresserad av att skriva. Mitt liv har, precis som för många andra, gått upp och ner. Jag har tänkt skriva om saker som ligger mig varmt om hjärtat, som berör och upprör.

I vår familj har vi varit drabbade av såväl fysisk som psykisk ohälsa, det senare ett område som kan kännas tabubelagt men är så viktigt att ventilera på ett konstruktivt sätt. Vi möter alla på olika fördomar och händelser i vår vardag som får oss att stanna upp och tänka till och det är det jag kommer att skriva om blandat med mitt vardagsliv med arbete, hundvalp, familj och allt som hör detta till.

Hoppas att det finns någon där ute som kan ha glädje av min blogg och finna nöje med min text.

Kram Kajsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s