Redo att börja arbeta igen!

Hej bloggen!

Idag är sista dagen på min sjukskrivning 🙂 Det går framåt, jag har inte lika ont i ryggen längre och är betydligt rörligare. Har fortfarande hyperalgesier (kraftig smärta i huden vid beröring) i mitt ben/knä men enligt sjukgymnasten kommer det att dröja innan symtomen försvinner helt. Men nu är jag ändå åter på en del av banan 😉

Det kommer att dröja innan jag får gå upp till gymmet och träna styrketräning igen och jag kommer nog att hoppa över crossfitpass framöver under en lång tid. Det är bara att acceptera att jag inte är lika stark längre och att jag måste börja om från början med att stärka upp muskulatur, fästen och ligament. Det som är positivt ändå är ju att kroppen har muskelminne så det går snabbare än om man är helt nybörjare i alla fall. Nu de närmsta veckorna är det promenader med valpen och sjukgymnastens träningsprogram som gäller och det är lugnt för mig. Jag vill aldrig mer vara med om den smärta som jag hade efter skadan!

Det känns så bra att gå tillbaka till jobbet. Både chef och kollegor har hört av sig och undrat hur det går för mig och sagt att jag är saknad. Det är helt underbart att känna sig så uppskattad och välkommen tillbaka.

Jag har också bestämt mig för att vara snäll mot mig själv och lyssna på kroppen, inte ställa orimligt höga krav på mig själv och vila när jag behöver. Eftersom jag har varit hemma från jobbet i nio veckor (fyra veckors semester + fem veckors sjukskrivning) misstänker jag att jag inte kommer att ha så mycket energi över till annat än jobb och det allra nödvändigaste därutöver. Jag får helt enkelt lära mig att delegera arbetet hemma 😉

Trevlig helg!

Kram Kajsa 🙂

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: