Äntligen en arbetsvecka :)

Hej bloggen!

Nu har jag äntligen kunnat jobba en vecka, yippie! Trodde aldrig att man kunde bli så glad över att få gå till jobbet men så har jag också världens bästa arbetsplats och kollegor!

Efter fem veckor hemma på grund av ryggen var det en så härlig känsla att komma tillbaka till jobbet igen 🙂 Jag blev så varmt mottagen av mina kollegor, både sekreterare, undersköterskor, barnmorskor och sjuksköterskor! Vilken härlig känsla 😀  Jag har fortfarande besvär men de är mycket bättre och jag har fått ett handreglage och en matta att stå på så det är anpassat för mig så jag kan både stå och sitta när jag arbetar.

Som vanligt åkte jag ju på en förkylning första dagen jag började arbeta, så har det nästan alltid varit de sista åren, hahaha, men det har gått bra i alla fall. Har druckit varmt citronvatten med färsk ingefära på morgnarna och nässpray är en välsignelse 😉 Denna förkylning kan dra dit pepparn växer som min mamma uttryckte sig i ett sms till mig 😉

Dottern har vågat ta bussen själv också till sin praktikplats ena dagen denna vecka, vilket är en STOR framgång! Det är endast tre hållplatser och en tid på dagen när det inte är så mycket folk men en riktigt bra prestation och jag är så stolt över henne ❤  Förra terminen var hon kanske i skolan 1-2 dagar på grund av sin depression och vi var ju lite oroliga för hur det skulle gå nu i höst men det har gått jättebra! Nu har hon kanske 1-2 dagars frånvaro istället för närvaro och det är en stor framgång för henne 🙂

I onsdags var jag med om en häftig sak! Jag tror ju på mediala saker och har varit med om medial vägledning både via telefon och personligt besök. Ett av de medium jag anlitat hade healing på distans på kvällen och jag skrev upp mig. När det var dags hade jag varvat ner och låg i sängen. Till en början kände jag inte så mycket men efter några minuter började jag få fysiska känningar/ryckningar på kroppsliga områden där jag har besvär som magen och ryggen-vänster ben. Det var superhäftigt!!! Jag vet att det finns en del som inte alls tror på dessa saker men jag är övertygad om att det existerar. Var och en får tro som den vill och det respekterar jag om andra respekterar min tro.

Ja, det var väl ungefär så mina tankar gick när jag satte mig ner vid datorn idag. Ha en fin söndag!

Kram Kajsa 🙂

 

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: