Vilken härlig fredag med Alcazar som avslut!

Hej bloggen!

Nu har jag arbetat min andra vecka och det har gått bra även om jag har haft lite ont i rygg/ben. Tempot har varit bra och jag är så glad att vara tillbaka.

Igår fredag var det dags för höstens höjdpunkt! Jag och en kollega hade beställt biljetter till Alcazar på Arenahallen. Det var 2000 personer där för att se deras avskedsturné. Detta har jag sett fram emot ända sedan vi köpte biljetterna för några månader sedan. Jag brukar inte lyssna på dem till vardags men de har många bra låtar och är helt suveräna liveartister! Jag älskar ju att dansa så det kunde ju inte bli bättre.

Är det disco och glamour så är det glitter som gäller. Hade tur att efter lite letande på Hallarnas köpcentrum hitta en helt silverglittrig topp för såklart vill man ju glänsa en sådan kväll 😉

Jag har ju tur som har en dotter som läser till hår- och makeupstylist och det kom väl till pass inför kvällen. Väl hemma efter jobbet var det bara att sätta sig ner och bli sminkad och fixad i håret! Det kändes så himla lyxigt ❤

Träffade min kära kollega utanför Arenan och vi tog ett glas vin och minglade lite innan själva konserten började och WOW säger jag bara!!! Det sparades inte på glitter och glamour kan jag säga och det var inte många som satt ner på sina platser. Turnépremiär och allt. Fullt ös från start. O-o-O-o. My god vad roligt vi hade.

Ett beteende som jag däremot inte tycker är så imponerande är att det finns människor i vår ålder, runt 50, som dricker sig så berusade innan konserten att de stör och beter sig på ett sätt som jag inte tycker är acceptabelt. Folk som sitter och pratar högt, skrattar okontrollerat, vinglar eller snarare raglar runt. Jag hade några sådana på min sektion och någon som inte såg ut att må så bra. Betala så mycket och sedan kanske knappt kommer ihåg konserten och som stör de andra och får säkerhetsvakter att stå och hålla ögonen på dem hela konserten. Hörde att en jag känner vid en liknande konsert hade någon som satt och kräktes bakom sig. Fy så äckligt men som tur är gick det inte så långt igår. Men det är inte så kul att behöva sitta och oroa sig för sådant. Nu var de som satt eller snarare stod bakom mig inte sådana.

Jag dansade hela kvällen till musiken i likhet med de flesta andra och visste ju redan då att jag kommer att få ont i ryggen dagen efter och det har jag haft men det var det så värt! Mår så bra i själ och hjärta idag ❤

Tidigare när jag varit helt slutkörd av allt som hänt mig och familjen och mina utmattningar så har jag inte orkat umgås med folk/vänner och än mindre göra saker. Nu känner jag dock att det är dags för mig att ha roligt! Man tappar ju vänner när man inte orkar umgås och det är en stor sorg att tappa de som verkligen betytt mycket för en men jag kan förstå dem. Nu har jag byggt upp en ny vänkrets och dem är jag så rädd om. Det är människor som känner till min historia och tycker om och accepterar mig för den jag är. Dessa vänner är värda sin vikt i guld!

Nu känner jag hopp om framtiden och vågar blicka framåt även om jag vet att det kommer uppförsbackar, men jag vet ju att det även kommer att komma nedförsbackar när allt flyter på. Det är dessa man får tänka på när allt känns motigt.

Önskar er alla en härlig lördagskväll och söndag.

Kram Kajsa ❤

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

2 reaktioner till “Vilken härlig fredag med Alcazar som avslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: