Underbara sol

Hej bloggen!

Det har varit en skön helg även om jag haft ont i ryggen. Solen har varit på besök både lördag och söndag, även om dimman nu rullar in.

Jag har varit ute och gått både lördag och söndag. Behöver ladda upp med solljus och energi inför en ny arbetsvecka som förhoppningsvis blir en femdagarsvecka. Har lyssnat på Mediumpodden när jag varit ute, det är så intressant att höra dessa personer prata om medialt arbete med mera. Ikväll ska jag vara med på en distanshealing, det har jag varit flera söndagar i rad nu. Det är så skönt att fokusera på andningen och koncentrera sig på healingen. Även om man inte alltid känner något speciellt så är det ändå avkopplande. Vid vissa tillfällen har det varit rent kroppsliga förnimmelser eller ljusfenomen och vid dessa tillfällen och det är så häftigt!

Jag läser en bok om att bland annat använda kosten för att läka kroppen. Den är jätteintressant och jag tror mycket på detta. Varför skulle inte kroppen kunna läka med rätt kost? Vi är så läkemedelsinriktade i västvärlden och tror på alla dess egenskaper men mediciner har en hel del biverkningar också…. och dem får man ofta nya mediciner emot. Missförstå mig rätt, jag tycker absolut att läkemedel kan ha ett syfte men många åkommor kan man säkert läka med rätt kost och livsstil. Så nu när jag snart är färdig med boken så ska jag försöka lägga om min kost. Det är värt ett försök i alla fall 🙂

Nu fick jag precis besök av mellansonen som inte bor hemma längre, så därför avslutar jag bloggen för idag och önskar er en bra kommande vecka.

Kram Kajsa ❤

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: