En härlig söndag

Hej bloggen!

Vilken underbar söndag vi har haft! Efter frukost åkte jag och mannen till skogen och plockade svamp. Vi hittade massor av trattkantareller ☺ På grund av min utmattning behöver jag massor av mental återhämtning och då är skogen perfekt. Har hört att träd har magiska krafter och det är bra att krama dem, så med risk att bli knasförklarad så gick jag runt och kramade några stycken 😂

Väl hemma smakade det gott med kaffe 😊 Medans mannen rensade svampen tog jag en powernap 😉

Vaknade, klippte mannen och ena sonen, lagade mat och åt.

Dottern har sovit hos sin ena bror och hans flickvän i stan i natt och de körde henne hem. Så underbar avslutning på helgen att träffas en stund. Älskar att umgås med familjen ❤ Är så glad när alla är samlade.

Nu är klockan halv tio och jag sitter i soffan och dricker te. Har förvällt knappt hälften av svampen, resten tar jag i morgon.

Ja, detta var en vilsam dag med massor av återhämtning för en stressad själ 🙏

Kram Kajsa ❤

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: