En lugn fredag.

Hej bloggen!

Igår var jag i Helsingborg för ännu ett besök hos kirurgen hos Specialistläkarna. Detta var mitt fjärde och förhoppningsvis sista besök. Vid mina tidigare behandlingar har jag haft väldigt trevliga läkare som bemött mig bra men denna gång var det en väldigt arrogant och stressig läkare! Han fick mig att känna mig liten och att jag upptog hans tid med en struntsak… Jag arbetar ju själv på ett sjukhus och vet hur viktigt bemötandet är! Som patient är man väldigt utsatt. Av någon anledning verkar det som att just manliga kirurger mellan 40 och 50 år är de med största bristerna i bemötande. Detta är vad jag hört från andra också och inte bara min upplevelse av gårdagens besök.

Nu till något annat. Jag har startat en ny sida på instagram där jag skriver texter om mina utmattningssyndrom. Det kommer att vara både gamla texter jag hittat och nya tankar under min väg tillbaka 🤗 Sidan heter texterurenutmattning om någon är intresserad av att läsa.

Idag blir det en lugn dag. Har semester då jag vet att jag brukar ha ont efter behandlingen hos kirurgen. Men en ledig lugn dag är härligt oavsett.

Kram Kajsa ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s