Vägen framåt!

Hej bloggen!

Nu har jag haft semester och även arbetat två hela veckor 🙂 Under mina fyra veckors semester var det väl inget superbra väder men helt okej, och det är jag nöjd med. Har hunnit med annat istället, som trädgården. Under våren har jag och dottern lagt nya pallkragar och lagt bräder runt dem och även singel. Det blev så fint. Har planterat jordgubbar, sparris, olika salladssorter, morötter och rädisor. Älskar känslan av att kunna gå ut och ta vara på vad naturen ger. Inomhus har jag gett mig på att plantera paprikafrön där det kommit cirka 15 cm grönt än så länge. Har även provat att plantera apelsinkärnor och det har faktiskt också kommit några skott 🙂 Nu håller vi tummarna för att de ska klara sig och överleva vintern.

När jag började arbeta igen efter fyra veckors semester kom det fina vädret tillbaka med besked, runt 25-30 grader, puh. Tur att vi har bra ventilation på jobbet. Under höst, vinter och vår fryser man och får ha extra kofta på sig men på sommaren är det perfekt.

Återgången till jobbet har fungerat bra. Jag försöker att inte stressa. Corona/Covid 19 har ju ställt till det på sjukhuset där jag arbetar med helt nya rutiner och säkerhet för att undvika smitta. HR på mitt arbete föreslog ju i vintras under min sjukskrivning att jag skulle omvandla semesterdagar till semestertimmar och det gjorde jag, totalt sju stycken vilket gav mig drygt femtio timmar att plocka ut för att korta dagarna. Jag har utnyttjat tre timmar varannan vecka och på så sätt endast haft 2-3 dagar där jag slutar klockan 16 eller 17. Helt perfekt!

Mitt andliga intresse bara ökar hela tiden. Har nu påbörjat utbildningen till Reiki master, det sista steget där jag får fler kraftfulla symboler att jobba med och även kan utbilda andra. Har också börjat använda mina änglakort/orakelkort som jag drar dagens budskap från varje morgon och även ställer frågor och får svar via korten. Det är så spännande och det stämmer så ofta de svar jag får. Har så smått börjat fundera på att skaffa mig en ny facebooksida eller instagramsida för att kunna dela med mig mer av min hälso- och healingresa…

Just nu vet jag inte vad framtiden har att erbjuda men jag känner att jag mår så bra psykiskt. Är så mycket gladare och känner mig positiv! Har fortfarande ont i kroppen varje dag men har varit hos sjukgymnasten och fått lite övningar att köra i gymmet. Dock gör värmen att det knappt går att vara inomhus på gymmet då det saknas AC/ventilation och inga fläktar. Får börja om igen så snart den värsta värmen lagt sig.

Äter mycket grönt och kosttillskott i form av bland annat nyponpulver, spirulinapulver, gurkmeja och nässla. Jag får ge det några veckor och sedan utvärdera effekten.

Min kropp är mitt tempel som det heter, det är där själen bor och jag ska göra allt jag kan för att den ska må så bra som möjligt. Tänker också att kroppen är som en målarduk och jag är konstnären. Jag jobbar för att tavlan ska bli så bra som möjligt efter mina förutsättningar! Nu kör vi!!!

Kramar Kajsa ❤

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: